Arriba Campus Promete i toca recuperar sensacions

L’Uni rep aquest diumenge a Fontajau al Campus Promete d’Andreu Bou després de tres derrotes en els darrers quatre partits. Per la seva banda, l’equip de Logronyo arriva amb una excel.lent trajectòria a la segona volta on només ha perdut dos partits: una relliscada contra Quesos el Pastor per quatre punts i el darrer cap de setmana contra Perfumerías on la veritat esperava un resultat més ajustat.

Les d’Andreu Bou estan cinquenes a la classificació i amb moltes opcions de classificar-se pel playoff per tant vindran mossegant perquè s’hi juguen molt. L’Uni per la seva part ja ha fet els deures i havent perdut la setmana passada a Gernika, si ja estava complicat recuperar el factor pista ara sembla pràcticament impossible aconseguir-lo tenint en compte que encara hi ha el partit contra el Perfumerías a casa seva, per tant poca variació tindrà a la classificació final i en aquest sentit poc a guanyar.

Foto: Promete

Per la qualitat dels dos equips tocaria veure un molt bon partit a Fontajau, però cal que l’Uni trobi la motivació per sortir a per totes. Més quan l’endemà del partit contra el CREF, Èric Surís reconeixia que a l’equip li costa motivar-se per jugar contra un equip de baix, a mi ja em perdonarà, però no em serveix d’excusa. Si no hi ha motivació s’ha de buscar sota les pedres, el que no pot ser és que es baixin els braços esperant als playoffs i a sobre es justifiqui. L’Uni s’ha de fer respectar jugui contra el primer, l’últim o un equip de pati de col.legi i vagi per davant que el Promete no és el CREF perquè a l’anada ja les vàrem passar magres per guanyar-les i en aquell moment no estaven tant conjuntades com ara.

Evidentment, a tots ens agradaria veure jugar l’Uni cada diumenge contra el Perfumerías, però no per això la resta de dies ens quedem a casa que també ho podríem fer. Tots els partits comencen 0 a 0, s’han de guanyar i respectar a l’adversari. No es poden consentir «absencies» i menys col.lectives pensant que ja apretarem l’accelerador al darrer quart perquè ens hi acostumarem i al final de lliga quan vinguin els de dalt ens passaran per sobre. 

Per tant les properes cinc jornades són molt importants malgrat que no ens hi juguem res per veure com s’afronten perquè diran molt de l’actitud de l’equip. A l’Uni se li poden fer molt llargues aquestes setmanes sense cap alicient ‘especial’ i pot dedicar-se a tatxar els dies esperant que arrivin els playoffs o bé aprofitar aquests partits al màxim per recuperar sensacions i l’alegria que hi havia a principi de temporada perquè als playoffs ningú regalarà res i allà si que no hi ha marge d’error. Esperem que l’equip reaccioni i diumenge sumi una nova victòria per aixecar el vol que serà un molt bon senyal.

SOM-HI UNI !!!