JORNADA 22: UNI 87 – CAMPUS PROMETE 74

Qui no hagi vist el partit a Fontajau pensarà veient el resultat que això ha estat bufar i fer ampolles per l’equip gironí. Ampolles més aviat no, però bufar si que ens n’hem fet un tip perquè avui no ho veiem gens clar. 

L’Uni ha anat tot el partit al ritme que li ha marcat l’equip de Logronyo que anotava amb facilitat. Començàvem el darrer quart perdent de 6 punts, però el més preocupant era que amb la dinàmica que portàvem no semblava pas que hi hauria reacció, però l’equip s’ha refet. Al darrer quart s’ha posat el mono de treball i s’ha tret de la màniga un parcial de 23 a 4 per rematar a l’equip d’Andreu Bou, un equip jove i amb molta empenta que és un més que digne candidat a entrar als play-offs.

Foto: Xavier Marquès

S’ha de destacar a més, que a falta de 5 minuts quan s’ha empatat el partit Ibekwe ha deixat la pista per 5 faltes essent substituïda per Peters. Per tant en aquesta ocasió, l’equip s’ha sabut sobreposar a la pèrdua de l’americana i ha resolt el partit de forma clara. Per tant l’equip s’ha demostrat que sense Ibekwe també pot guanyar que de tant en tant també està bé tenir-ho present per pujar l’autoestima.

Foto: Xavier Marquès

Això sí, la majoria dels partits de l’Uni em recorden aquell refrany que diu que «tanto fue el cántaro a la fuente que al final se rompió». Doncs això, cada vegada s’apura més a reaccionar i prémer l’accelerador i al final no hi haurà temps a reconduïr-ho i no serà pas perquè vingui de nou, però sembla que no n’aprenem dels aspectes a millorar. 

L’Uni ha de ser qui marqui els tempos dels partits i no ha d’anar a remolc dels altres. Avui hi ha hagut uns quants contratacs i semblava que veia l’equip que encomanava l’alegria de les primeres jornades, però quan deixa de córrer perd la seva identitat, en estàtic està espès i tot s’arregla a base de triples que quan entren molt bé, però si no ho portem clar perquè ens quedem sense idees.  

Foto: Xavier Marquès

La setmana vinent l’Uni descansa per l’ajornament del partit contra el Perfumerías i per tant hi hauran 10 dies sense competició per recuperar-se dels sotracs de les darreres setmanes, però toca prendre consciencia que arriva l’hora de la veritat i no es poden deixar els deures pel darrer quart perquè farem tard.

SOM-HI UNI !!!