Jornada rodona per l’Uni

Aquest cap de setmana l’Uni no ha jugat perquè el partit amb l’Avenida es disputarà el proper dia 22, però la jornada li ha sortit rodona assegurant-se la segona plaça a la lliga regular i per tant ja té la seva presencia garantida a les semifinals de la LF. La victòria del Cadí la Seu a Gernika ja fa impossible que les basques els hi puguin pispar la segona plaça. 

A banda del Perfumerías, Uni Girona i Gernika encara hi ha tres places pendents per assignar pel playoff i hi ha sis candidats que aspiren a aconseguir-la, serà un final trepidant.

Les jugadores de l’Uni han aprofitat la jornada de descans per passar-se per la Jornada de l’Esport Femení i participar a un concurs de tir amb els participants.

Foto: Uni Girona

El proper partit de l’Uni serà el dissabte a Bembibre per jugar contra l’Embutidos Pajariel. Esperem que tornin amb energies renovades i ofereixen un bon espectacle per encarar amb optimisme els playoffs que estan a la cantonada.