L’Uni torna a la competició

Demà l’Uni juga contra el Bembibre a les 18:15 a León, després d’haver descansat la setmana passada. Aquests dies no han trascendit noticies de l’equip i per tant suposem que tot sota control. La veritat és que millor que no hi hagi noticies que que n’hi hagin i siguin dolentes.

El partit de demà és entre dos equips que ara mateix en aquestes jornades s’hi juguen poc per tant veurem amb quina motivació l’afronten tots dos. L’equip de Lleó, classificat a la 11ª posició i confirmada la permanencia, la setmana passada ja va quedar totalment descartat per accedir a playoffs i l’Uni està a dues victories del Perfumerías i a més amb el partit pendent entre ambdos equips pel que pispar-li la primera plaça ara mateix sembla complicat.

Esperem que l’equip tècnic gironí aprofiti demà per fer rotacions i pulir detalls de cara al matx de dimecres on podrem veure en quin nivell tenim l’equip per lluitar en un duel contra el Perfumerías. Malgrat que les de Salamanca no s’hi juguen res, després de perdre a Turquia voldran agraïr a la seva afició el seu suport amb una victoria contundent contra el gran rival i per tant la seva motivació serà màxima.

Mirant la web del Bembibre per si hi havien notícies veig que hi tenen publicat l’himne per si a algú li va fer gracia escoltar-lo …