JORNADA 24: EMBUTIDOS 54 – UNI 91

L’Uni Girona ahir va tornar a la competició i sembla que el descans li ha anat molt bé perquè va guanyar al Bembibre per un aclaparador 54 a 91. A banda de la victòria, el més important es que es varen recuperar sensacions i es va tenir una molt bona actitud davant un equip que amb la baixa de la seva capitana Monty per lesió, poc va poder fer davant l’alta efectivitat de l’equip català.

L’entrenador de l’equip de Lleó al final del partit estava força empipat amb les seves jugadores i no se’n va estar de queixar-se que n’esperava més, però evidentment també és mèrit de les noies de l’Uni que no varen afluixar en cap moment.

Totes les jugadores gironines varen estar molt encertades a la zona contraria i sobretot des del triple, aconseguint un espectacular registre de 8 de 11 encerts a la primera part. S’ha de destacar sobretot Ify Ibekwe que va fer 21 punts i va agafar 16 rebots en només 25 minuts de joc. Spanou i Peters amb 19 i 16 punts respectivament també estar molt destacades en aquest aspecte. Pel que fa als rebots, Ibekwe va estar ben acompanyada per Spanou i Alminaite amb 7 per cap.

Foto: Emubtidos Pajariel Bembibre 

Ahir el trident de l’Uni va funcionar i és una de les millors noticies de cara al final de la lliga que ja tenim al damunt. Èric Surís va aprofitar el partit per entrenar aspectes defensius i dosificar jugadores, donant minuts a l’Ainhoa i a l’Helena que també es varen poder afegir a la festa.

Dimecres es juga el partit ajornat contra el Perfumerias Avenida i serà una molt bona oportunitat per veure com es poden afrontar els playoffs. En aquest partit malgrat que cap dels dos equips s’hi jugui res de cara a la classificació, les de Salamanca aniran a per totes contra el gran rival perquè voldran regalar la victoria a la seva afició en agraïment pel recolzament a l’Eurolliga. Si una cosa no se li pot negar a l’Avenida és que tenen mentalitat guanyadora com demostra que ahir davant l’Araski malgrat el cansament acumulat no varen afluixar en defensa. Per tant dimecres veurem un molt bon partit per veure quines possibilitats hi ha de poder conquerir Wurzburg.

En resum, molt bon partit de l’Uni i millor encara les sensacions transmeses, dimecres a corroborar-ho perquè donaria molta confiança a l’equip.