Sofia Silva juga demà l’anada de semifinals de l’Eurocup

Demà la Sofia Silva amb el Galatasaray juga a casa l’anada de les semifinals de l’Eurocup contra el Yakin Dogu Universitesi a les 17:30.  A la lliga turca, al mes de Novembre el Galatasaray va perdre de 8 punts a la pista del Dogu i a la tornada fa tot just un mes el Galatasaray va perdre a casa per 21. Per tant, és tot un repte per les noies de Marina Maljkovic demà aconseguir un bon resultat davant l’equip d’Angel Robinson.

Foto: FIBA

Sabent com se les gasten les turques i que qui guanyi demà estarà més aprop de la final de la competició, com a escalfament pel partit de dimecres contra l’Avenida no és una mala manera de passar la tarda. Si a més hi coneixem algú que hi juga, evidentment ja sabem qui volem que guanyi. 😉

Ànims Sofia que s’ha de treure un bon resultat !!!

Qui el vulgui veure el podrà seguir pel següent enllaç: