L’Uni amb tota la il.lusió a conquerir Wurzburg

L’Uni Girona avui ja s’ha desplaçat a Salamanca per demà jugar contra el Perfumerías a 2/4 de 9 del vespre. Abans de marxar Èric Surís ha concedit una entrevista i reconeixia que encara ens falta una mica de mili per enfrontar-nos al Perfumerías i que als partits d’aquest any hem pecat d’innocents perquè quan les hem tingut contra les cordes no les hem sabut rematar en el bon sentit. 

Per això és important el partit de demà per veure si n’hem après dels errors comessos i poder continuar millorant. Després del bon partit del cap de setmana passat, demà és un «entrenament» amb el millor sparring possible de cara als playoffs. 

Foto: Ainhoa López

Des de Salamanca les queixes són continues quan juguen a Girona dient que no poden veure la retransmissió per Canal FEB perquè sempre hi ha problemes. Per tant espero i desitjo que demà podrem veure perfectament el partit i sense cap tipus de problema perquè sino no entendria tantes queixes.

Demà segur que hi haurà ple fins a la bandera a Wurzburg perquè ja han demostrat que això de jugar entre setmana no els hi suposa cap problema al contrari. Per tant es preveu partidàs en tots els sentits.

Un partit molt especial per la Leo Rodríguez que va jugar-hi algunes temporades i encara no hi havia tornat. De ben segur que els de la Marea Azul la rebran cantant-li allò del «Pio Pio» i se li posaran els pèls de punta. Si no em decebrien una mica perquè sempre n’han estat molt de la Leo i l’estima sempre ha estat mútua.

Foto: Rosó Buch

Amb moltes ganes de veure demà un bon partit i plantar-li cara al Salamanca. Fer-ho bé ens donaria un cop de moral a tots plegats per encarar amb optimisme la recta final de la Lliga.

SOM-HI UNI !!!