El bàsquet mut

No em vull fer pesada, però no entenc com equips com Araski poden tenir un nivell tant alt a les retransmissions amb una qualitat d’imatge excel.lent, repeticions de les jugades, comentaristes i entrevistes incloses. Mentre equips com el Salamanca d’Eurolliga només tenen una bona imatge, és que per no tenir no tenen ni el cronòmetre al marcador que mostren. De les retransmissions de LF de les de l’Uni no en puc opinar perquè no les veig, però pels comentaris que es llegeixen a les xarxes van en la linea dels segons.

Al tercer quart del partit d’avui després d’estar tot el partit sense comentarista, ha aparegut la veu d’un espontani fent comentaris. Per sort gràcies a un tweet d’un seguidor del Salamanca, que també estava sorprès per la seva aparició perquè segur que no és lo habitual, me n’he enterat perquè havia baixat el volum per no quedar-me sorda amb la botzina que era l’únic que es sentia durant tot el partit i no me n’havia adonat. Malauradament l’alegria ha durat ben poc perquè al final del tercer quart s’ha tallat la conexió i no he pogut veure més el partit. Deu ser que demano massa que tots els astres estiguin alineats?

Quan els de Salamanca varen tornar de Vitoria la setmana passada varen dir que a banda de lloar la il.lusió d’equips nous com Araski, i varen reconèixer que havien d’aprendre d’ells en molts aspectes. Espero i desitjo que un dels aspectes fos el tema de les retransmissions perquè efectivament la majoria tenen MOLT, però MOLT per aprendre perquè estan a anys llum.