JORNADA 23: PERFUMERÍAS 67 – UNI 60

Avui l’Uni m’estava agradant a la primera part que és el que he pogut i m’han deixat veure els de Canal FEB perquè es pot perdre o es pot guanyar, però l’important és competir i avui ho estava fent. Li estava plantant cara al Perfumerías que no se les acabava de treure de sobre. S’arribava a la mitja part amb 37 a 32 per les de Salamanca i el partit estava totalment obert.

L’Avenida aquesta vegada es queixava de l’arbitratge que era massa permissiu amb les gironines, a diferencia dels partits anteriors que havien disputat. Això era un molt bon símptoma per l’equip d’Èric Surís perquè volia dir que hi havia una alta intensitat defensiva, de la que en moltes ocasions ens hem queixat que li manca a l’equip.

Fotos: Àlex Avenida

Malgrat algunes pèrdues de pilota innocents, les jugadores estaven força centrades i podíem ser optimistes. Ibekwe i Spanou estaven encertades compensant l’absencia anotadora de  la Peters i de la Leo que s’estaven trobant a faltar, però semblava que hi hauria un partit molt renyit.

A la segona part m’he connectat uns minuts més tard i no m’ho podia creure. M’he hagut de fregar els ulls perquè ha tornat a passar per enèsima vegada, semblava el dia de la marmota, i ja en van unes quantes: la pàjara de torn. L’Avenida se n’ha anat amb la tonteria de 15 i després a córrer. Al final del tercer quart, la diferencia s’ha escurçat a 9 punts, però a l’últim quarts que ja no he pogut veure perquè s’ha tallat la connexió no s’ha pogut remuntar i s’ha acabat perdent per 67 a 60.

Malgrat que la majoria de vegades l’equip acaba guanyant els partits, ho estem dient gairebé totes les setmanes, aquestes pàjares te les pots «permetre» amb alguns equips, però amb un Avenida o un equip de playoff estàs mort perquè no tens marge per recuperar. 

Per molt que anem guanyant els partits, continuem tenim l’assignatura pendent com s’ha tornat a demostrar avui d’aconseguir competir els 40 minuts i això no és un problema de cames, sino de cap, cada vegada els playoffs estan més a sobre i allà no hi ha marge d’error.

Foto: Canal FEB i el darrer quart

Dissabte vinent juguem contra el Cadí que s’hi juga el playoff i l’Uni malgrat no jugar-s’hi res, s’ho ha de plantejar com un repte. Les de la Seu se’ns ennueguen cada vegada i aquesta temporada ja ens han guanyat els dos partits disputats, per tant a veure si aconseguim demostrar-nos que podem girar la truita i agafem confiança.