Derbi català a Fontajau

Demà darrer partit a Fontajau de la lliga regular en el que l’Uni s’enfrontarà contra el Cadí la Seu, sisè classificat a la LF. L’equip no es retrobarà novament amb l’afició a casa fins al 15 d’abril al primer partit de semifinals, per tant toca acabar bé i que millor que fer-ho guanyant al Cadí en el derbi català.

Serà un partit contra un rival d’entitat que vindrà a per totes perquè les seves opcions de jugar els playoffs passen bastant per guanyar a Girona. El darrer tram de la lliga l’equip urgellenc està fent un campionat excel.lent gràcies a la bona feina de les jugadores nacionals Geo Bahí, Tania Pérez, Belén Arrojo i Andrea Vilaró que estan molt ben acompanyades per l’alemanya Svenja Brunckhorst en la direcció de l’equip  i liderades per l’americana Tirera Meya que és una assegurança sota cistella.

Foto: Agustí Peña

No serà ni molt menys un partit fàcil perquè el Cadí li té presa la mida aquest any a les gironines, que quan les apreten en defensa les passen magres i en això les de Joan Carles Pie en són unes expertes.

Per tant tot un repte per l’equip d’Èric Surís superar un equip a qui aquest any no han guanyat i de pas trencar el cicle de victòries de l’equip de la Seu que porta cinc partits sense conèixer la derrota.

Serà el meu primer derbi català a Fontajau i no és ni de lluny com jugar contra l’Avenida, però també té el seu «morbo» veure l’ambient que s’hi respira. 

SOM-HI UNI !!!