JORNADA 25: UNI 72 – CADÍ LA SEU 51

L’Uni sabia que el Cadí l’apretaria en defensa i era tal l’angoixa que a la primera part ha volgut córrer tant per evitar-ho que per moments ha estat un partit esbojarrat.  

En canvi, l’equip de l’Urgell trobava passadís per arrivar fins a sota, mentre a les gironines els hi costava déu i ajuda trobar espais. De tota manera, malgrat les pèrdues de pilota de l’equip gironí, el partit ha arrivat a mitja part amb un resultat molt ajustat 33-30

Foto: Xavier Marquès

A la segona part, l’equip d’Èric Surís ha millorat en defensa i el Cadí ja no ho ha tingut tant fàcil per anotar. A més, la seva defensa tampoc ha estat tan agressiva i ha permès a les jugadores de l’Uni jugar més tranquiles i per moments recuperar el joc i l’alegria que tant enyoràvem.

Avui Ibekwe no ha estat massa encertada i només ha anotat 7 punts, però l’ha cobert Peters amb 18 punts. Alminaite amb 14 punts i 11 rebotas ha estat la més ben valorada del partit amb 23.

El partit d’avui donarà moral a l’equip que ha demostrat orgull per guanyar a un equip que li havia pres la cartera dues vegades aquest curs i avui s’hi jugava molt. Si s’ha pogut amb la Seu perque no es pot trencar la ratxa amb l’Avenida? És qüestió de creure-hi perquè si ens hi posem les coses surten.