Un altre detall per a recordar

Aquest any he viscut a Girona moltes coses per recordar: un «clàssic» contra l’Avenida, una expulsió de la mascota, una Copa de la Reina, un derbi català contra el Cadí, partits d’Eurolliga, una expulsió per doble intencionada … però encara no havia vist a la graderia de Fontajau corejar el nom d’una jugadora per demanar-li a l’entrenador que la faci jugar.

Que l’Ainhoa fos el perfil més visitat que havia publicat al blog ja es veu que no va ser casualitat. Avui s’ha demostrat que a Fontajau se l’aprecia especialment i això l’ha d’omplir d’orgull i satisfacció perquè només uns pocs ho aconsegueixin.

Toca continuar treballant amb la mateixa il.lusió perquè els minuts tard o d’hora arrivaran, igual que ha arrivat el reconeixement de la graderia per la qualitat que ha demostrat quan li han donat l’oportunitat.

Fotos: Xavier Marquès