Partidàs al Gasca contra un IDK que s’ho juga tot

L’Uni dissabte juga a Gipúzcoa contra l’IDK. Per l’equip basc és el partit 100 a LF i s’hi juguen les opcions d’accedir a places de playoff malgrat que també depenen dels resultats d’Araski i Cadí que jugaran a la mateixa hora i li van per davant a la classificació.

L’IDK  a l’inici de temporada estava cridat a està a dalt perquè havia fet un molt bon equipo, però les injustes lesions no li varen permetre. Ara havent recuperat a les jugadores (malgrat que encara en tenen un parell de baixa) han arrivat a temps d’acabar molt bé i estan en una meritoria 7a. posició amb aspiracions de jugar el playoff.

Al partit d’anada, l’IDK ja ens les va fer passar magres amb una Nadia Colhado que va ser MVP de la jornada i sense Alminaite lesionada no va trobar oposició sota cistella. Aquesta vegada sí comptarem amb la lituana que als darrers partits sembla que està agafant confiança i Mima Coulibaly que no li posarà les coses fàcils.

A Fontajau, Pao Ferrari feia poc que havia tornat de la lesió que la va tenir moltes jornades sense jugar i no va fer un gran partit, però ara havent recuperant la forma està en un excel.lent moment com ja va demostrar la setmana passada contra Campus Promete on va fer un partidàs i va ser MVP.

L’equip gironí no s’hi juga res i serà complicat mantenir la concentració, però segur que voldrà acabar amb bones sensacions la lliga regular per afrontar amb optimisme l’arribada de les semifinals i tenir un equip lluitador al davant com IDK l’ajudarà. Mentre, la motivació de les noies d’Azu Muguruza és màxima i el Gasca on jugaran segur que presentarà una excel.lent entrada responent a la crida que li han fet a l’afició aquests dies.

Si CanalFeb no ho espatlla, es podrà veure el partit en directe i té pinta que serà un partidàs. Aquest any, l’IDK des de ja fa unes quantes jornades compta amb una excel.lent retransmissió que fa la gent de Gipuzcoa Sport i la qualitat està garantida, així que a disfrutar del partit en la distancia que ens quedarem sense veure l’Uni uns quants dies i això se’ns farà llarg.

Foto: IDK