Joventut Les Corts cau lluitant fins al final

El Joventut Les Corts ha acabat la seva participació a la fase d’ascens a la Lliga Femenina sense poder guanyar cap partit, però no tornaran de Lleó amb les mans buides. Les barcelonines tornen amb l’admiració que s’han guanyat de la gent que ha vist els seus partits perquè mai s’han donat per vençudes.

Foto: desdelagrada.com

Avui han tornat a donar-ne mostres perquè perdent de 18 punts a la mitja part contra l’Alcobendas, que ahir va apallissar a l’anfitrió, s’han arrivat a posar a només un punt de les madrilenyes als darrers instants del partit, malgrat que finalment no ha pogut ser.

L’enhorabona per la participació en aquests primers playoffs per l’ascens a LF1, segur que no seran els últims i malgrat no haver guanyat l’ascens també n’heu sortit guanyadores per l’actitud.