Les liles a un pas de fer història

La fase d’ascens per jugar a la màxima categoria del bàsquet femení arriva avui a la recta final. Després de les tres jornades de lligueta disputades haver-hi arrivat té moltíssim mèrit perquè els partits han estat molt renyits i qualsevol equip hauria pogut acabar jugant-les.

Les noies del Sant Adrià i de l’Estudiantes arriven invictes al gran dia, però a l’examen final malhauradament aquest aspecte no puja nota. Les seves contrincants d’Alcobendas i Cortegada no els hi posaran les coses gens fàcil a cap dels dos equips.

Foto: desdelagrada.com

A les liles de Jordi Vizcaino que repeteixen semifinal com l’any passat els hi tocarà veure’s les cares amb l’equip d’Alcobendas que no és novell en aquesta situació. L’equip madrileny arriva per quarta vegada consecutiva a la semifinal. Les anteriors vegades se les han vist amb Gernika, CREF i Càceres i ja tenen ganes d’acabar amb la seva mala sort.

Foto: Femení Sant Adrià

Els dos equips aquesta temporada no s’han vist les cares perquè estaven enquadrats a grups diferents a la lliga regular, però veient-les jugar aquests dies es preveu un partidàs. Si no que li preguntin a l’anfitrió que el dia del seu partit contra Alcobendas ni les varen veure. Tenen un molt bon equip a totes les linies, destacant-hi Paula Palomares i Celia Melendez letals al triple, i Aitana Cuevas que és la mestressa de la zona.

Un partit per somniar entre dos equips amb filosofies molt diferents, però un mateix objectiu: aconseguir l’ascens. Per un costat un grup de joves amb molt talent que representa el treball de la cantera contra un equip veterà que any rera any s’està quedant a les portes d’assolir el seu objectiu.  

Tant de bo, avui el Sant Adrià s’emporti la victòria i aconsegueixin l’ascens a la LF1, un premi que posaria en valor el treball de la pedrera d’aquests anys tornant a demostrar que es poden fer bons equips sense grans pressupostos. A més, el mister Jordi Vizcaino a banda de celebrar el sant podria marxar per la porta gran com es mereix després de tants anys a la casa.

Així que molta sort a les liles perquè aquesta tarda se us hi gira feina, desitjar-vos un felic dia de Sant Jordi. La rosa us la regalem nosaltres, però el llibre és cosa vostra perquè aquesta tarda si jugueu com sabeu, sereu vosaltres qui escriureu una pàgina a la història del bàsquet. 

A REMATAR LA FEINA !!!