Motius per creure que l’Uni pot guanyar la Lliga

Doncs s’ha de creure perquè l’Uni té un equip farcit de bones jugadores, en que totes des de la primera fins a la última estan capacitades per decidir un partit davant el contrincant que sigui. La plantilla de l’Uni, no té res a envejar a la del Perfumeries en cap de les posicions.

L’avantatge del factor pista és força relatiu, sí que el públic serà el sisè jugador i l’ambient avui serà espectacular a Wurzburg, però la pressió de guanyar a casa se’ls hi pot girar en contra. Per tant no ha de ser un factor determinant de l’eliminatòria ni molt menys.

L’Uni contra l’Avenida ha ensopegat més d’una vegada amb la mateixa pedra aquesta temporada i la conclusió que en trec és que el Perfumeries no va guanyar els partits, més aviat els va perdre l’Uni. Per tant, està clar que l’Uni es va demostrar que està més que capacitat per guanyar al Salamanca, sempre i quan sigui capaç de mantenir la concentració i la intensitat que va permetre posar l’equip de Miguel Àngel Ortega contra les cordes a la Lliga i a la Copa durant els 40 minuts.

Si a la Silvia Dominguez li surt un partidàs com a la Copa, a les semifinals contra Araski ja hem après que tenim una lapa que es diu Helena Oma a qui podríem anomenar el Bob Esponja de l’Uni perquè asseca a qualsevol.

Toca defensar amb dents i ungles com faran elles perquè serà un partit asfixiant com ja ens tenen acostumats. Dubto que ens puguin sorprendre amb cap genialitat perquè aquest any ja ens han ensenyat totes les cartes.

Arriva l’hora de la veritat i l’equip gironí havent recuperat els somriures, la forma física i la il.lusió per aconseguir el títol de Lliga avui s’ha de regalar la seva millor versió. Avui li toca que li surtin les coses i pugui donar la sorpresa a Salamanca perquè no ens enganyem elles són les favorites i per tant també allibera a l’Uni de la pressió que podria passar factura.

Passi el que passi, que lluitin i gaudeixin del partit perquè no tots els dies es juguen finals, però les finals es juguen per guanyar-les i n’han de tenir moltes ganes … un altre motiu per creure-hi.

SOM-HI UNI !!!