Les cadets «liles» a la final del Campionat de Catalunya

Doncs sembla que aquest any Glòria Estopà segueix el lema de la cervessa San Miguel i per allà on va triomfa. Fa quatre dies fent d’ajudant de’n Jordi Vizcaino amb el senior guanyava la fase d’ascens a LF1 i avui l’equip cadet del club s’ha classificat per la final del Campionat de Catalunya que es jugarà demà a El Morell.

Foto: Federació Catalana

L’equip de Sant Adrià s’ha classificat després de guanyar la primera semifinal al Cerdanyola per 53-37. Mentre a la segona semifinal  el GEIEG Unigirona ha guanyat al Basket Almeda per 72 a 60.

Foto: Victor Ciavattini

Per tant demà a les 12 del migdia final entre les categories inferiors de dos clubs, Sant Adrià i Uni Girona, que si tot va bé es veuran les cares a la LF1 passat l’estiu. La final la podrem veure en streaming per la web de la Federació Catalana i si no ho cambien serà per aquest link.

Havent assolit aquest resultat ambdós equips s’han classificat per disputar el Campionat d’Espanya de clubs cadet que tindrà lloc del 21 al 27 de maig a Huelva, un altre èxit per l’equip lila.

L’enhorabona a totes i que demà veiem un bon espectacle !!!